Αραούχο: «Μπορεί να ξαναγυρίσω»

Αραούχο: «Μπορεί να ξαναγυρίσω»

Gazzetta team
Αραούχο: «Μπορεί να ξαναγυρίσω»

bet365

Ο Αργεντινός ανέφερε πως αρχικά καλείται να επιστρέψει στην Λας Πάλμας, όμως για το μέλλον άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά
Συγκινημένος έδειξε ο Αρούχο όταν αντικαταστάθηκε στο 87' της σημερινής αναμέτρησης. Οι φίλοι της Ενωσης φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, εκείνος έδειξε το σήμα της ομάδας και μετά το παιχνίδι που ήταν το τελευταίο εντός έδρας των «κιτρινόμαυρων» στην τρέχουσα σεζόν, ο Αργεντινός έδειξε «αινιγματικός» για το μέλλον του. «Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το επόμενο ματς, ούτως ώστε να βρεθούμε σε θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ έχω συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας, είναι γνωστό αυτό. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές εδώ και μπορεί να ξαναγυρίσω, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιστρέψω στην ομάδα μου», σχολίασε.
Για τον αγώνα είπε πως «δεν κάναμε μεγάλο παιχνίδι αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν μας δημιούργησε κινδύνους ο αντίπαλος. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και παρότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας απείλησε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα