«Η άδεια στα μέσα Ιουνίου και θα ξεκινήσουν τα έργα»

«Η άδεια στα μέσα Ιουνίου και θα ξεκινήσουν τα έργα»

Gazzetta team
«Η άδεια στα μέσα Ιουνίου και θα ξεκινήσουν τα έργα»

bet365

Ο Μελισσανίδης ανέφερε πως τον επόμενο μήνα θα «τρέξουν» οι εξελίξεις για την «Αγιά Σοφιά»
Στα μέσα Ιουνίου θα αρχίσουν τα έργα στην «Αγιά Σοφιά», όπως τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης φεύγοντας σήμερα από το ΟΑΚΑ. Οπου ακόμη στάθηκε στην «ψυχή» που έδειξαν οι παίκτες της Ενωσης. «Σήμερα η ομάδα έπαιξε με ψυχή, αυτό θέλουμε να βλέπουμε απ’ την ΑΕΚ, να παίζει πάντα με ψυχή», είπε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στο γήπεδο, «Μέσα στον επόμενο μήνα θα βγει η οικοδομική άδεια και θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και την περίπτωση Αραούχο. «Δεν μπορώ να ακούω τώρα για μεταγραφές», απάντησε και μετά του μεταφέρθηκε πως ο κόσμος θέλει μεταγραφές. «Ο κόσμος θέλει μεταγραφές και εγώ θέλω πολλά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα