«Βολεύει αρκετά το παραμύθι του... ευνοημένου ΠΑΟΚ»!

«Βολεύει αρκετά το παραμύθι του... ευνοημένου ΠΑΟΚ»!

bet365

Χωρίς να παραβλέπουν στο ελάχιστο την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας τους, για ακόμη ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκφράζουν ανοικτά τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Θάνου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος για άλλη μια φορά σε ματς στο ΟΑΚΑ. Τελεία και παύλα. Έκλεισε τη φετινή παρουσία του στην Αθήνα χωρίς νίκη και χωρίς γκολ. Ουδείς μπορεί να τα παραβλέψει όλα αυτά, όπως επίσης δεν μπορεί να παραβλέψει τόσο τον προβληματισμό για την κακή εμφάνιση, όσο και τα λάθη του Θάνου στο αποψινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ, για τα οποία έλεγαν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι».

Είναι κάτι που προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας και δεν το έκρυβαν μετά το τέλος του αγώνα, όμως δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την παρουσία του διαιτητή από τα Γρεβενά, που «φόρτωσε» τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με επτά κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα, αλλά και τα σφυρίγματά του, ειδικά στο β’ μέρος της αναμέτρησης.

Οι ασπρόμαυροι έλεγαν ότι το όλο σκηνικό, που έχει στηθεί και θέλει «έτσι γιατί είναι της… μόδας», να τιμωρείτε αποκλειστικά και μόνο ο Λέο Μάτος, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τα παράπονα τους αφορούν συγκεκριμένες φάσεις, όπως:

Το μαρκάρισμα του Πέτρου Μάνταλου πάνω στον Πέδρο Ενρίκε στο β’ μέρος, που μπορεί να είχε αποφέρει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του Έλληνα μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ. Και δεν ήταν μόνον αυτό.

Επίσης, υποστηρίζουν πως ο Θάνος «έκλεισε τα μάτια», στην κλωτσιά του Σιμόες, εκτός φάσης και εντός της μεγάλης περιοχής, πάνω στον Κρέσπο, ενώ φυσικά υπάρχει και στη φάση του τελευταίου λεπτού των καθυστερήσεων με το πεντακάθαρο χέρι του Κολοβέτσιου, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

«Το παραμύθι του ευνοημένου ΠΑΟΚ βόλεψε πολύ όσους έψαχναν τα δικά τους άλλοθι. Ώρα το παραμύθι να τελειώσει. Οι δικές μας αγωνιστικές αδυναμίες δεν δίνουν καμιά δικαιολογία σε διαιτησίες σαν την σημερινή. Όποιος θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις εναντίον μας, θα μας βρει μπροστά του», έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ οι παράγοντες των «ασπρόμαυρων», που για άλλη μια φορά δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα από την άψογη σε όλα φιλοξενία της επίσημης ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα