Κουρμπέλης: «Ιδιαίτερο το ματς στη Τούμπα, πάμε για τη νίκη»

Κουρμπέλης: «Ιδιαίτερο το ματς στη Τούμπα, πάμε για τη νίκη»

Gazzetta team
Κουρμπέλης: «Ιδιαίτερο το ματς στη Τούμπα, πάμε για τη νίκη»

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, αλλά και για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιώνιου.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: Μετά από όσα έχουν γίνει, σίγουρα είναι νίκη ψυχολογίας. Μετά τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μας επηρέασε και εμάς ψυχολογικά, φάνηκε άλλωστε και στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ. Σιγά σιγά βρήκαμε το ρυθμό μας, κάναμε δύο νίκες παρόλο τις πολλές ελλείψεις. Με αυτούς που έχει μείνει η ομάδα έδειξε ότι τα έχει πάει καλά.

Αν παίζει ρόλο η κούραση: Μετά από τόσα πολλά παιχνίδια βγαίνει η κούραση και το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες. Οποια ομάδα έχει περισσότερο βάθος θα κρατήσει περισσότερο. Είναι μικρός κύκλος, όλοι κρατούν δυνάμεις και κάνουν ό,τι μπορούν για τα πάνε καλύτερα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα και πάνω κάτω ήταν ένα ματς παρόμοιο με αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ανοίξαμε το σκορ πιο γρήγορα και κρατήσαμε το προβάδισμα. Οπως γίνεται σε όλα τα ματς μέχρι τώρα.

Για τα επτά 1-0 μέχρι τώρα στα πλέι οφ: Οι δυνάμεις σε κάθε ομάδα είναι λιγοστές και όποια καταφέρει να ανοίξει το σκορ κοιτάζει να κρατήσει το προβάδισμα και όχι να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ.

Για τον αγώνα της Τούμπας που ακολουθεί: Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, όλοι ακούσαμε ποια θα είναι η τιμωρία της ομάδας μας, δεν ξέρω ποια θα ισχύσει, αλλά ακούσαμε ποια θα είναι. Μετά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ηττηθήκαμε είπαμε όλοι ότι πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα δύο και αυτό έγινε. Εχουμε τον αγώνα της Τούμπας, ο οποίος θα είναι δύσκολος γιατί και ο αντίπαλος θα κυνηγάει το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Αν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερο για τον Παναθηναϊκό: Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει είναι ιδιαίτερο ματς για εμάς, αλλά θα κοιτάξουμε την ομάδα μας να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Αν θα ήθελε να βρίσκεται στις επόμενες επιλογές του Σκίμπε: Ποιος δεν θα ήθελε να ήταν στην Εθνική, είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε Ελληνας ποδοσφαιριστής δουλεύει για να έρθει αυτή η στιγμή, έτσι και εγώ το έχω στην άκρη του μυαλού μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα