Οι θρυλικοί αντίπαλοι του Τότι τον αποχαιρετούν (pics & vids)

Οι θρυλικοί αντίπαλοι του Τότι τον αποχαιρετούν (pics & vids)

Gazzetta team
Οι θρυλικοί αντίπαλοι του Τότι τον αποχαιρετούν (pics & vids)

bet365

Οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι του Φραντσέσκο Τότι αποχαιρετούν τον μεγάλο αρχηγό της Ρόμα.

Ο Φραντσέσκο Τότι απολαμβάνει τον σεβασμό όλων των μεγάλων αντιπάλων του. Και οι θρύλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με διάφορα μηνύματα. Καναβάρο, Μαλντίνι και Πίρλο είναι κάποιοι από αυτούς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Ευχαριστώ Φραντσέσκο Τότι που μου έστειλες το δώρο από την τελευταία εμφάνισή σου με την Ρόμα. Μα πάνω απ' όλα που έκανε ευτυχισμένο εμένα και τα εκατομμύρια των φιλάθλων με το φανταστικό παιχνίδι σου. Απόλαυσε αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Μία αγκαλιά, Πάολο», έγραψε ο Μαλντίνι.

«Μία εκπληκτική ιστορία, τιμούμε τον Τότι, πάντα πιστοί στον θρύλο του», ήταν το μήνυμα του Μπαρέζι.

«784 ματς σε 25 με τη φανέλα της Ρόμα», έγραψε απλά ο Φάμπιο Καναβάρο, που έλαβε δώρο τα νέα παπούτσια του Τότι.

«Μονάκριβε Τότι, οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις να κάνεις, να θυμάσαι ότι δεν θα πάψεις ποτέ να είσαι το Νο10. Καλή τύχη σε όλα», έγραψε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Ευχαριστώ Τότι για το δώρο σου. Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα. Απόλαυσέ την και καλή τύχη. Μία μεγάλη αγκαλιά», ήταν το μήνυμα του Αντρέα Πίρλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα