Καυτό καλοκαίρι στο Μονακό!

Καυτό καλοκαίρι στο Μονακό!

Gazzetta team
Καυτό καλοκαίρι στο Μονακό!

bet365

Oλα τα μεγάλα πορτοφόλια του πλανήτη στο Μονακό, όχι για διακοπές, αλλά για μεταγραφές. Η Σίτι έκανε την αρχή...

Τρελά πράγματα ενόψει καλοκαιριού στο μεταγραφικό τοπίο, καθώς, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να κατέθεσε κι εκείνη πρόταση 130 εκατ.ευρώ για τον Μπαπέ, με το ποσό να είναι ακριβώς αυτό που λέγεται ότι έχει προσφέρει και η Μάντσεστερ Σίτι! H Μονακό κάνει το δικό της πάρτι αυτό το καλοκαίρι, αφού ετοιμάζεται να ανοίξει τα ταμεία της και να βάλει μέσα εκατομμύρια ευρώ, πολλά εκατομμύρια! Η αρχή έγινε με τον Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος κόστισε στη Μάντσεστερ Σίτι 60 εκατομμύρια ευρω.

«Το project μας πηγαίνει καλά και δεν χρειάζεται να πουλήσουμε παίκτες. Θα έχουμε πολύ ανταγωνιστική ομάδα του χρόνου. Με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 να πλησιάζει, οι Μπαπέ, Σίλβα και Λεμάρ αποφάσισαν πως δεν θέλουν να φύγουν» είχε τονίσει πριν λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος των Μονεγάσκων, Βάντιμ Βασιλίεφ, αλλά ήταν πολλά τα λεφτά για να αρνηθούν στο Μονακό! Tι θα ακολουθήσει; Ο Μπαμπέ 18 ετών, ο Λεμάρ 21, ο Μεντί, και Ο Μπακαγιόκο 22, ο Φαμπίνιο 23, ο Σιντιμπέ 24!

Ολα τα μεγάλα πορτοφόλια του πλανήτη γλυκοκοιτάζουν τη Μονακό. Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Μεντί, Σιντιμπέ, Μπαμπέ, Λεμάρ, είναι ήδη στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων κι' αν η Μονακό αποφάσιζε να τους πωλήσει όλους θα έβαζε στα ταμεία της με πρόχειρους υπολογισμούς πάνω από 400 εκατ. ευρώ, αφού ο... φθηνότερος κοστολογείται στα 30 εκατ. ευρώ και ο ακριβότερος στα 130+εκατ. ευρώ σήμερα. Αλλωστε, η ομάδα εκτός από την εξαιρετική της πορεία στο Champions League, κατόρθωσε να ρίξει στο καναβάτσο την Παρί και να κατακτήσει την κούπα!

Τι θα κάνει όμως ο Ζαρντίμ; Θα φύγει για την Premier League; Θα δεχθεί το... πλιάτσικο που θα γίνει στο Πριγκιπάτο ή θα ασκήσει βέτο και θα επιδιώξει με αυτή τη «συμμορία» να τρελάνει την Ευρώπη; Το καλοκαίρι θα είναι καυτό!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα