Συνάντηση Γιώργου Μαυρωτά με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ

Gazzetta team
Συνάντηση Γιώργου Μαυρωτά με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ

bet365

Aντιπροσωπεία του Π.Σ.Α.Π. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Κόρμπο, τον Ειδικό Γραμματέα Βασίλη Παπαδόπουλο, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Γεωργίου και τον Νομικό Σύμβουλο Αθανάσιο Μακρυνιώτη επισκέφθηκε τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικού Έργου και Υπεύθυνο Τομέα Αθλητισμού του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, οι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π. είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν θέματα όπως η εκκρεμότητα της υλοποίησης του εγγυητικού ταμείου αρωγής, το ασφαλιστικό καθεστώς των ποδοσφαιριστών, το σύστημα αδειοδότησης των Π.Α.Ε. και την αντίθεσή τους σε ενδεχόμενη μετατροπή της Football League σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (21+).

Ο κ. Μαυρωτάς, ως παλαίμαχος αθλητής και γνώστης του αθλητισμού, επεσήμανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αθλητή στην αθλητική δραστηριότητα και διαβεβαίωσε πως το Ποτάμι τείνει ευήκοα ώτα στα αιτήματα των αθλητών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία, καθώς στόχος αμφοτέρων αποτελεί η υγιής επαγγελματική αθλητική δραστηριότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα