ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εξαντλούν τα περιθώρια

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός εξαντλούν τα περιθώρια

bet365

Άσχετα από την κατάληξη της υπόθεσης με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ που διεκόπη, οι «πράσινοι» και η ΑΕΚ θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που τους έχει απομείνει για τη διεκδίκηση της καλύτερης θέσης στη βαθμολογία των πλέι-οφ.

Η 5η αγωνιστική του μίνι – πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ κάνει σέντρα σήμερα, στις 18:15 (Novasports2), με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το «τριφύλλι» αγωνίζεται για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει ξανά στην αποστολή τον Λούκας Βιγιαφάνιες που είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα των πλέι-οφ στη Νέα Σμύρνη, έχει διαθέσιμο τον Ροντρίγκο Μολέδο που είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη στο ματς με την ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, γνωρίζοντας τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στην ομάδα του, θέλει να δει στο χορτάρι την προσπάθεια που περιμένει από τους παίκτες του ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της κατάληψης όσο το δυνατόν καλύτερης θέσης, περιμένοντας και την ετυμηγορία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Στον Πανιώνιο, ήρθαν δύο απανωτές ήττες από τον «δικέφαλο του βορρά» σε Τούμπα και Νέα Σμύρνη, η ομάδα έχει βρεθεί πλέον στην τελευταία θέση της μίνι – διαδικασίας, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει καταστήσει σαφές το σκεπτικό του και αυτό των ποδοσφαιριστών του σε αυτά τα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να κυνηγούν οι «κυανέρυθροι» ό,τι καλύτερο μπορεί να τους έρθει...

Στο ΟΑΚΑ, (20:30, Novasports1) το μεγάλο ντέρμπι των «δικεφάλων» μπορεί να εδραιώσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και να μην τον κουνήσει κανείς από εκεί, ή μπορεί να δώσει ελπίδα στην ΑΕΚ που γνωρίζει ότι παραμονεύει και ο Παναθηναϊκός στο -1...

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπέστησαν ένα μεγάλο σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Γλύκου που θα τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, ενώ από το σημερινό παιχνίδι θ' απουσιάσουν επίσης ο Κάτσε που έχει ενοχλήσεις στη μέση και οι τραυματίες Σάχοφ και Ουάρντα. Εκτός και οι Βαρέλα – Μυστακίδης.

Στην «Ένωση», Βάργκας και Πατίτο έμειναν ξανά εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ, απών και ο Βράνιες που επίτηδες αποβλήθηκε στο ματς της Λεωφόρου την περασμένη Τετάρτη, ώστε να χάσει ένα ματς και να επιστρέψει σε αυτό με τον Πανιώνιο αμέσως μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα