Πάντα στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού ο Κάμπελ (vid)

Πάντα στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού ο Κάμπελ (vid)

Gazzetta team
Πάντα στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού ο Κάμπελ (vid)

bet365

Ο Τζόελ Κάμπελ είναι μία λύση που συνεχίζουν να σκέφτονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Πέρα από τον Βλάντιμιρ Βάις κι ο Τζόελ Κάμπελ είναι ένας πρώην «ερυθρόλευκος» που απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας, όπως είναι γνωστό. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ο παίκτης συνεχίζει να να «είναι στο κάδρο του Ολυμπιακού» και μένει να δούμε αν όντως θα υπάρξει επίσημη κίνηση από την ομάδα προς τον Κοσταρικανό.

Θυμίζουμε ότι ο Κάμπελ τη σεζόν 2013-2014 πραγματοποίησε με την ερυθρόλευκη φανέλα την καλύτερή του σεζόν σκοράροντας 8 γκολ σε 32 εμφανίσεις.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Άρσεναλ όπου ανήκει θέλοντας να «χτυπήσει» μια θέση στην ομάδα του Βενγκέρ, χωρίς να τα καταφέρει με απόλυτη επιτυχία.

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος με επιστροφή, αν ο Λέτο σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς (21+).

Ετσι, στη συνέχεια πήγε δανεικός σε Βιγιαρεάλ και Σπόρτινγκ όπου επίσης δεν έχει καταφέρει να... κουμπώσει.

Στα 24 προς 25 του λοιπόν δεν αποκλείεται να θέλει να ανεβάσει και πάλι τις μετοχές του κι ο Ολυμπιακός είναι μια... δοκιμασμένη και αν μη τι άλλο επιτυχημένη συνταγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα