Λουίς Ενρίκε: «Το καλύτερο για μένα και τους παίκτες που σταματάω»

Λουίς Ενρίκε: «Το καλύτερο για μένα και τους παίκτες που σταματάω»

Λουίς Ενρίκε: «Το καλύτερο για μένα και τους παίκτες που σταματάω»

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε αποχαιρετά την Μπαρτσελόνα με 9 τίτλους σε 3 χρόνια και στο «αντίο» του δεν ξέχασε κανέναν!

Σε τρία χρόνια στον πάγκο της Μπαρτσελόνα πανηγύρισε 9 τρόπαια! Καθόλου άσχημος απολογισμός. Ο Λουίς Ενρίκε με το τρίτο σερί Κύπελλο λέει «αντίο» στον πάγκο της ομάδας της Καταλωνίας και στις τελευταίες του δηλώσεις ως τεχνικός της Μπάρτσα δήλωσε περήφανος που έκανε τον κόσμο χαρούμενο. Παράλληλα τόνισε ότι αυτή η απόφασή του θα είναι καλύτερη για όλους.

«Το αφιερώνω (το Κύπελλο) στη σύζυγό μου και στην οικογένειά μου, είναι εκείνοι που υποφέρουν περισσότερο όταν ο θυμωμένος Λουίς Ενρίκε πηγαίνει σπίτι ύστερα από μία ήττα», είπε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δεν ξέχασε και τους συνεργάτες του:

«Το τρόπαιο ανήκει στον καθένα, είμαστε μεγάλη οικογένεια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν συνεισφέρει, βοηθώντας τους παίκτες να εμφανίζονται έτσι στον αγωνιστικό χώρο».

Κάνοντας τον απολογισμό της τριετίας του στην Μπάρτσα είπε: «Αισθάνομαι χαρούμενος επειδή διασκέδασα το να κάνω τους φίλους της Μπάρτσα χαρούμενους κατακτώντας τρόπαια και αυτό με έκανε περήφανο. Είμαι αυτός που αποφάσισε να σταματήσει επειδή θα είναι θα είναι καλύτερο για μένα και για τους παίκτες, χρειάζονται ισχυρό και έντονο κίνητρο. Εννιά από τα 13 τρόπαια είναι ένα αρκετά καλό ρεκόρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα