Κούπα με αυτογκόλ η Παρί! (vid)

Gazzetta team
Κούπα με αυτογκόλ η Παρί! (vid)

bet365

Το αυτογκόλ του Σισοκό στις καθυστερήσεις έδωσε την κούπα στην Παρί (1-0), με την Ανζέ όμως να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο 100ός τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας είχε παριζιάνικο άρωμα, με την Παρί να επικρατεί 1-0 της Ανζέ και να σώζει τη χρονιά με το... μικρό νταμπλ (Λιγκ Καπ, Κύπελλο). Βέβαια, για να σηκώσουν οι παίκτες του Εμερι την κούπα χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Σισοκό στις καθυστερήσεις του ματς! H Ανζέ το πάλεψε αρκετά, έφτασε μια ανάσα από την παράταση όπου θα μπορούσε να ονειρευτεί και την πρώτη κατάκτηση (το 1957 η μοναδική συμμετοχή της στον τελικό). Ωστόσο, από μια στημένη φάση ο Σενεγαλέζος αμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Βασικός ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Ν' Ντόι.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο πρώτο τέταρτο είχαν δυο καλές φάσεις στο ματς, αλλά τόσο ο Ματουιντί όσο και ο Καβάνι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Λετελιέ. Η ομάδα του Εμερι είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά ο Ουρουγουανός δεν είχε το καθαρό μυαλό για να σκοράρει. Η Ανζέ κατάφερε να ισορροπήσει μετά το 25ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η σουτάρα του Πέπε βρήκε το δοκάρι. Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με την Παρί να πιέζει, αλλά να μην έχει ουσία. Στο 84' έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Καβάνι στο τετ α τετ έστειλε τη μπάλα άουτ. Ετσι, τη.... λύση έδωσε ο Σισοκό στις καθυστερήσεις με το αυτογκόλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα