Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ 1-2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ 1-2

bet365

Η Ντόρτμουντ κατάφερε να σπάσει την... κατάρα των χαμένων τελικών, κέρδισε με 2-1 την Άιντραχτ και κατέκτησε το τέταρτο Κύπελλο στην ιστορία της.

Η Ντόρτμουντ πήγε στον τελικό, έχοντας χάσει τους τρεις τελευταίους και ήθελε επιτέλους να εξιλεωθεί και να... αποτινάξει τη ρετσινιά. Και τα κατάφερε. Οι Βεστφαλοί μπορεί να μην έφτασαν εύκολα στη νίκη, όμως ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, επιβλήθηκαν με 2-1 της Άιντραχτ και κατέκτησαν το τέταρτο Κύπελλο στην ιστορία τους!

Ο Τούχελ αποφάσισε να παίξει με 3-5-2 και η ομάδα του μπήκε πολύ δυνατά. Τόσο δυνατά, που μόλις στο 8’ πήρε το προβάδισμα, με τον εκπληκτικό Ντεμπελέ να κάνει τα δικά του και το 1-0. Στα πρώτα 25’ οι παίκτες του Κόβατς δυσκολεύτηκαν πολύ να κρατήσουν την μπάλα, έψαχναν τους Σεφέροβιτς και Ρέμπιτς με μακρινές μπαλιές και έπειτα από κάποιες μικροευκαιρίες, πριν ο Ρέμπιτς ισοφαρίσει σε 1-1 ύστερα από ωραία ασίστ του Γκατσίνοβιτς, με την άμυνα της Ντόρτμουντ να είναι αλλού γι’ αλλού.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Βεστφαλοί μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 64’ έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ πήγε να σκοράρει με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, όμως είδε τον Φαμπιάν να σώζει στη γραμμή με τη βοήθεια του δοκαριού! Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γκαμπονέζος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Χραντέσκι έκανε αχρείαστο πέναλτι στον Πούλισιτς και ο Ομπαμεγιάνγκ το 1-2 για την Ντόρτμουντ από την άσπρη βούλα! Έπρεπε να φτάσουμε στο 74’ για να δούμε την πρώτη τελική προσπάθεια των Αετών στο δεύτερο μέρος, με τους Βεστφαλούς να είναι καλύτεροι μέχρι το τέλος και να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Νίκο Κόβατς): Χραντέσκι, Βαγιέχο, Άμπραχαμ, Οτσίπκα, Τσάντλερ (72’ Μάιερ), Έκτορ, Μεντόγιεβιτς (56’ Ταβάτα), Γκατσίνοβιτς, Φαμπιάν (79’ Μπλουμ), Ρέμπιτς, Σεφέροβιτς

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Πίσεκ, Μπάρτρα (76’ Ντουρμ), Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ (46’ Κάστρο), Γκίντερ, Γκερέιρο, Καγκάβα, Ρόις (46’ Πούλισιτς), Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα