Σοκ με Γλύκο στον ΠΑΟΚ!

Σοκ με Γλύκο στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Σοκ με Γλύκο στον ΠΑΟΚ!

bet365

Άσχημα είναι τα νέα για τον Παναγιώτη Γλύκο, καθώς στην προπόνηση του Σαββάτου (27/5) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου και θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση!

Ο Γλύκος τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς του. Και από εκεί τα νέα ήταν τα χειρότερα δυνατά.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδειξαν πως έχει υποστεί σοβαρή «ζημιά» και συγκεκριμένα ρήξη πρόσθιου χιαστού μαζί με ρήξη μηνίσκου, γεγονός που τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις με έξι μήνες!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αναλυτικά από την επίσημη ενημέρωση του «δικεφάλου»:

«O Παναγιώτης Γλύκος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου με αίμαρθρο. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα