ΕΠΙΣΗΜΟ: ΠΑΣ Γιάννινα και Πετράκης συνεχίζουν μαζί

ΕΠΙΣΗΜΟ: ΠΑΣ Γιάννινα και Πετράκης συνεχίζουν μαζί

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr Χριστοβασίλης και Πετράκης τα βρήκαν σε όλα και ο Ελληνας τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΣ.

Για άλλη μία χρονιά ΠΑΣ Γιάννινα και Γιάννης Πετράκης θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Το Σάββατο ο πρόεδρος των Ηπειρωτών είχε συνάντηση με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό όπου και οριστικοποιήθηκε η παραμονή του 58χρονου τεχνικού και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή το gazzetta.gr σας είχε τονίσει ότι οι δύο πλευρές επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους και σε αυτό το πλαίσιο κινούνταν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Την ώρα που δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γιάννης Πετράκης δεν θα παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΣ Γιάννινα, ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός όσο και ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχαν κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να χαλάσουν μια απόλυτα πετυχημένη συνεργασία. Έτσι, από τις αρχές Μαΐου το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει ότι τα πλάνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καταστρώνονται με τον Γιάννη Πετράκη μέσα.

Αυτό που απέμενε ήταν η οριστικοποίηση της συμφωνίας, κάτι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου μετά το ραντεβού που είχαν οι δύο άνδρες. Πλέον ο άλλοτε τεχνικός του Εργοτέλη ριζώνει για τα καλά στα Γιάννενα αφού βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από τον Ιανουάριο του 2014 έχοντας πανηγυρίσει με την ομάδα την πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας της, την έξοδο στην Ευρώπη.

Στις 19:00 ο ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για το... τυπικό του θέματος.
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα