Ο Απόλλων Σμύρνης και η αναζήτηση κινήτρου

Ο Απόλλων Σμύρνης και η αναζήτηση κινήτρου

Ο Απόλλων Σμύρνης και η αναζήτηση κινήτρου

bet365

Η εξέλιξη των πραγμάτων έβαλε το αγωνιστικό τμήμα σε δεύτερη μοίρα λόγω της απώλειας του στόχου της ανόδου στη Σούπερλιγκα. Και η έλλειψη κινήτρου είναι ένα από τα ζητήματα που έχει να διαχειριστεί ο Άρης ενόψει του αυριανού(28/5, 17:00) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην πραγματικότητα, ο Άρης δεν έχει κάτι για να ελπίζει καθώς και η 3η θέση στη Football League – μοιάζει εξαιρετικά απίθανο – να οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία. Βέβαια για να εξαντλήσει κάθε περιθώριο θέλει να καταλήξει σε αυτή και θα το πετύχει και μαθηματικά εφόσον επικρατήσει αύριο(28/5) του Απόλλωνα Σμύρνης.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νίκος Κωστένογλου δεν προτίθεται να προχωρήσε σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την 11αδα που χρησιμοποίησε στον τελευταία αγώνα με τη Λαμία. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Ντόγος και Χαριτωνίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα