Λαΐφης: «Απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσω στο Βέλγιο» (vid)

Λαΐφης: «Απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσω στο Βέλγιο» (vid)

Gazzetta team
Λαΐφης: «Απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσω στο Βέλγιο» (vid)

bet365

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης με δηλώσεις του στην Κύπρο τόνισε ότι το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει πίσω τον Κωνσταντίνο Λαΐφη από την Σταντάρ Λιέγης στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός για δύο χρόνια. Από την πλευρά τους οι Βέλγοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα κρατήσουν τον Κύπριο αμυντικό και τη νέα σεζόν.

Κύπελλο Αγγλίας, Αρσεναλ – Τσέλσι, ώρα 19:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Λαΐφης ο οποίος είναι στην Κύπρο και απολαμβάνει τις διακοπές του και μιλώντας στην ιστοσελίδα «kerkida.net» δήλωσε ότι μάλλον θα παραμείνει στην ομάδα: «Τελείωσε η χρονιά μία χαρά. Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα, περιμένω κι εγώ με τη σειρά μου. Απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσω στο Βέλγιο...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα