Σίλντενφελντ για αντί-Μολέδο

Σίλντενφελντ για αντί-Μολέδο

Gazzetta team
Σίλντενφελντ για αντί-Μολέδο

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Βραζιλία και ήδη στον Παναθηναϊκό εξετάζουν για την αντικατάστασή του την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο, με τους Βραζιλιάνους να τον παρουσιάζουν κοντά στην Ιντερνασιονάλ. Έτσι και στον Παναθηναϊκό άρχισαν να εξετάζουν περιπτώσεις που θα μπορέσουν να καλύψουν το ενδεχόμενο κενό του.

Αρσεναλ - Τσέλσι με επιστροφή, αν ο Σάντσεζ ανοίξει το σκορ (21+).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που αποχωρεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είναι μεταξύ των πρώτων στόχων. Ήδη φαίνεται να υπάρχει μαι διερευνητική επαφή με την πλευρά του Κροάτη, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι σε μια επιστροφή του στην Ελλάδα και για προσωπικούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα