Κλείνει για λόγους ασφαλείας η οροφή του Κάρντιφ στον τελικό!

Gazzetta team
Κλείνει για λόγους ασφαλείας η οροφή του Κάρντιφ στον τελικό!

bet365

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί με κλειστή την οροφή του γηπέδου, υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης στο Κάρντιφ...

Η τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ πριν λίγες μέρες, έχει φέρει ανησυχία σε όλο το νησί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η Ουαλία να πάρει την απόφαση να κλείσει την οροφή του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ. Όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία της χώρας την Παρασκευή, η απόφαση αυτή πάρθηκε για λόγους ασφαλείας μετά από αίτημα της αστυνομία.

Όπως τονίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, με κλειστή την οροφή του γηπέδου, μειώνεται σημαντικό ο κίνδυνος για εναέρια επίθεση με κάποιο drone. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, ο τελικός θα διεξαχθεί σε γήπεδο με κλειστεί οροφή, κάτι που θα κάνει ακόμα καλύτερη την ατμόσφαιρα!

Αρσεναλ - Τσέλσι με επιστροφή, αν ο Σάντσεζ ανοίξει το σκορ (21+).

«Ο τελικός του Champions League του 2017 θα είναι ο πρώτος που θα διεξαχθεί με κλειστή την οροφή του γηπέδου κάτι που θα κάνει ακόμη καλύτερη την ατμόσφαιρα την ώρα της μάχης της Γιουβέντους κόντρα στην Ρεάλ το Σάββατο στις 3 Ιουνίου», έτσι καταλήγει η ενημέρωση της ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα