Φαχρίεβ: «Μπορεί να λυθεί δίχως αποζημίωση το συμβόλαιο του Γκράθια»

Φαχρίεβ: «Μπορεί να λυθεί δίχως αποζημίωση το συμβόλαιο του Γκράθια»

Gazzetta team
Φαχρίεβ: «Μπορεί να λυθεί δίχως αποζημίωση το συμβόλαιο του Γκράθια»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν, Ίγκλιβ Φαχρίεβ, τόνισε πως το συμβόλαιο του Χάβι Γκράθια, που συνδέεται με τον Ολυμπιακό, μπορεί να λυθεί δίχως αποζημίωση.

Ο Φαχρίεβ μιλώντας στον ρωσικό Τύπο για τον Γκράθια (σ.σ. που συνεχίζεται να συνδέεται με τον πάγκο του Ολυμπιακού παρότι στο Λιμάνι δύο φορές που τον προσέγγισαν στο παρελθόν για την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών θεωρήθηκε ότι δεν τήρησε την καλύτερη δυνατή στάση έχοντας στο... περίμενε τους ανθρώπους των πρωταθλητών) και το ενδεχόμενο τερματισμού της συνεργασίας του αλλά και το σκέλος της αποζημίωσης τόνισε:

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Δέκα εκατ. ευρώ για να λύσουμε το συμβόλαιο του Γκράθια; Όχι φυσικά και δεν ισχύει. Δεν μπορεί να γίνει αυτό και δεν προβλέπεται. Υπάρχει στο συμβόλαιο συμφωνία και με έναν αξιόλογο και σοβαρό δικηγόρο και τον ατζέντη Ραλφ Ίσχενεγκερ που εκπροσωπεί την πλευρά του προπονητή, πως σε περίπτωση κακών αποτελεσμάτων ή εάν εμείς θελήσουμε να τερματίσουμε την συνεργασία, μπορεί να λυθεί το συμβόλαιό του δίχως αποζημίωση. Η φήμη και η αξιοπρέπεια και η εγκυρότητα του καθενός είναι το παν. Δεν έχουμε αμφιβολία πως όταν φτάσουμε εκεί η συμφωνία θα τηρηθεί στο ακέραιο. Προς το παρόν δεν έχουμε τελική απόφαση.

Πάντως υπάρχουν πηγές που επιμένουν ακόμα για Γκραθία (που ως γνωστόν έχει περάσει από Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα πριν γυρίσει Ισπανία και παει μετά στην Ρούμπιν) και Ολυμπιακό και ότι απασχολεί ξανά έντονα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα