Δήλωση Ιέρο για... Ελλάδα!

Δήλωση Ιέρο για... Ελλάδα!

Δήλωση Ιέρο για... Ελλάδα!

bet365

Δήλωση... φωτιά από τον Φερνάντο Ιέρο που όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του επισήμανε μεταξύ άλλων πως έχει να μιλήσει με κάποιους... φίλους του από την Ελλάδα!

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο Ιέρο, τεχνικός της Οβιέδο για τον οποίο σας γράψαμε χθες και αποτελεί πρόταση - εισήγηση του Καρεμπέ, σε ερώτηση για το μέλλον του και για το ενδιαφέρον της Γρανάδα είπε:

Δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι. Εκτός από από την Γρανάδα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της και η Λας Πάλμας. Μπορεί να πουν και για αυτήν την ομάδα. Επίσης σύντομα θα μιλήσω με κάποιους φίλους μου από την Ελλάδα που θα έρθουν. Μπορεί λοιπόν να πουν και για Ελλάδα. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί τώρα. Έαν έχω κάτι παραπάνω θα σας το πω.
Η δήλωση αυτή του Φερνάντο Ιέρο πάντως προφανώς και προκαλεί ερωτηματικά σε μία περίοδο που επαφές στην Ισπανία για προπονητή κάνει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ενώ ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει ήδη μιλήσει μαζί του και θα το έκανε ξανά... Πάντως ο Ιέρο έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Οβιέδο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα