Χιμένεθ: «Είμαστε επαγγελματίες, να τα δίνουμε όλα»

Χιμένεθ: «Είμαστε επαγγελματίες, να τα δίνουμε όλα»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Είμαστε επαγγελματίες, να τα δίνουμε όλα»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ και το κίνητρο που πρέπει να έχει η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι είναι μακριά από την 1η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στις καθιερωμένες δηλώσεις στη Nova.

«Η βαθμολογική διαφορά επηρεάζει την θέση που θα πάρουμε και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τη μειώσουμε τόσο λόγω σεβασμού, όσο και λόγω τιμής προς την ομάδα».

- Το γεγονός ότι η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια στο ΟΑΚΑ, αλλά και μέσα στην Τούμπα, σας δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως όταν παίζουμε πολύ καλά, παίρνουμε νίκες, έτσι και όταν δεν έχουμε καλή απόδοση δε νικάμε. Ελπίζω και περιμένω ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και όχι ένα κακό ματς όπως ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό».

- Αυτή τη στιγμή, όταν η ομάδα έχει μείνει τόσο πίσω βαθμολογικά είναι πιο δύσκολο για έναν προπονητή να βρει κίνητρο για τους παίκτες του ενόψει του επόμενου αγώνα;

«Η προσπάθεια δεν θα ξεκινήσει τώρα. Μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ήττα με τον Πανιώνιο έριξε αρκετά την ψυχολογία της ομάδας, χωρίς αυτό να αποτελεί την παραμικρή δικαιολογία. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα