Χωρίς νέα προβλήματα ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Χωρίς νέα προβλήματα ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Με εξαίρεση τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Σάχοφ και Ουάρντα και των τραυματιών Βαρέλα, Μυστακίδη, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η προπόνηση της Παρασκευής (26/5), όπου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ήταν αφιερωμένη στην τακτική, όπως επισημαίνει και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Πιο αναλυτικά:

«Όταν οι αγώνες πραγματοποιούνται ανά τρεις μέρες, ο προπονητής δεν έχει περιθώρια ευελιξίας. Καλείται να διαχειριστεί την κόπωση, τη συγκέντρωση, το καθαρό μυαλό και να ρυθμίσει τις απαραίτητες λεπτομέρειες πριν από το επόμενο ματς. Ειδικά όταν βρισκόμαστε στο φινάλε μια σεζόν διάρκειας 11 μηνών όπου πολλές φορές τα πόδια δεν ακολουθούν και η σκέψη είναι θολή.

Την Παρασκευή (26.05) λοιπόν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δεν δούλεψαν στην ένταση, μα στην ουσία. Στην τακτική και την στρατηγική που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει το σημαντικότερο βήμα για την διατήρηση της πρώτης θέσης στα Play Offs. Μια θέση την οποία κατέκτησε με το σπαθί του στην κανονική διάρκεια της Super League.

Προβλήματα τραυματισμών πέρα από τα γνωστά των Βαρέλα, Μυστακίδη δεν υπάρχουν, ενώ η λίστα των απουσιών συμπληρώνεται από τους τιμωρημένους Ουάρντα, Σάχοφ, που θα εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική της ποινής που τους επιβλήθηκε για τον αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το Σάββατο (27.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα».

Δείτε το βίντεο της σημερινής προπόνησης μέσα από την κάμερα του PAOK TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα