Το τρίτο και οριστικό αντίο του Βερόν (pics&vid)

Gazzetta team
Το τρίτο και οριστικό αντίο του Βερόν (pics&vid)

bet365

Επειτα από δύο φορές που αποχώρησε και επέστρεψε, ο θρύλος, ηγέτης και πρόεδρος της Εστουδιάντες έπαιξε οριστικά το τελευταίο ματς της καριέρας του.

Ξημερώματα Παρασκευής έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στην Μποταφόγκο και οδήγησε την αγαπημένη του Εστουδιάντες στο 1-0, το οποίο έφερε και την 3η θέση στον όμιλο του Λιμπερταδόρες και μαζί την συνέχιση στο Σουνταμερικάνα. Μετά το παιχνίδι ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται οριστικά από την ενεργό δράση.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η αλήθεια είναι ότι η «μικρή μάγισσα» είχε πει το πρώτο αντίο το 2012, επέστρεψε το 2014 για λίγα παιχνίδια, αποχώρησε εκ νέου, για να επιστρέψει ξανά τώρα. Αυτή όμως ήταν η τελευταία εμφάνιση του πάλαι ποτέ παικταρά, ο οποίος είναι και πρόεδρος των Φοιτητών στης Αργεντινής.

Τη στιγμή της αποχώρησής του αποθεώθηκε από τους οπαδούς, που είχαν σηκώσει πανό «αποχωρεί ένας ποδοσφαιριστής, γεννιέται ένας θρύλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα