Παπαϊωάννου: «Απόφαση καφενείου για να σωθεί ο Λεβαδεακός»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Απόφαση καφενείου για να σωθεί ο Λεβαδεακός»

bet365

Για «φωτογραφική» διάταξη προκειμένου να υποβιβαστεί ο Ηρακλής έκανε λόγο ο παλαίμαχος άσος του «γηραιού» Λάκης Παπαϊωάννου τονίζοντας πως είναι απόφαση καφενείου για να σωθεί Λεβαδειακός.

Ο Λάκης Παπαϊωάννου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Ντέμη Νικολαίδη ανέφερε τα εξής: «Παρακολούθησα την εφετινή χρονιά με ασόβαρα πράγματα σε ό,τι αφορά τη διοίκηση της ομάδας. Ο κόσμος ήταν κοντά και ο Ηρακλής κατάφερε να σωθεί αγωνιστικά. Επειδή εγώ έχω την εμπειρία με τον προηγούμενο υποβιβασμό του Ηρακλή με τις πλαστές ενημερότητες που έπρεπε να τιμωρηθεί με ένα πρόστιμο αλλά έπεσε για να σωθεί ο Αστέρας. Τώρα μαγειρεύουν πάλι τα πράγματα. Είναι σαν να πήγαν στο καφενείο και πήραν μια απόφαση. Γιατί; Διότι πρέπει να μείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός.

Την ίδια στιγμή που ο Ηρακλής έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, αποφασίζουν να εξετάσουν και πάλι το θέμα για να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και να πέσει. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Παίξαμε μπάλα. Τα παιδιά αυτά έπαιζαν με τον χαμηλότερο μισθό και άλλοι δεν πληρώνονταν καν. Και ξαφνικά μαζεύονται 4-5 άτομα και λένε ''θα πέσει αυτός''.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Είναι μια φωτογραφική διάταξη για τον Λεβαδειακό με την οποία άλλαξαν τη λέξη «υποβιβάζεται» σε «καταλαμβάνει την τελευταία θέση στη βαθμολογία». Δεν είναι καλά πράγματα αυτά. Είναι πολύ άδικο. Αυτά γίνονται και η Θεσσαλονίκη βράζει. Αν υπάρχουν νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται. Να υπάρχουν όργανα και να εφαρμόζουν τον κανονισμό».

Για τις δικαστικές... μάχες: «Διαβάζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε παρέμβαση στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έκανε παρέμβαση στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό; Δεν είναι αξιόπιστο το όργανο; Βέβαια, το ποδόσφαιρο είναι μια εικόνα της κοινωνίας μας. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, εγώ ξέρω. Αυτή την στιγμή συμφωνώ ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι και αυτό που έγινε είναι απίστευτο. Κανονικά μάθαμε ότι συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα και μετά ότι πέφτει ο Ηρακλής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα