Ντέμης για Ηρακλή: «Δεν γίνεται να ψηφίζουν οι ομάδες ποιος θα πέσει»!

Gazzetta team
Ντέμης για Ηρακλή: «Δεν γίνεται να ψηφίζουν οι ομάδες ποιος θα πέσει»!

bet365

Κατηγορηματικά αντίθετος με την ψηφοφορία στην Λίγκα για την αφαίρεση βαθμών που υποβίβασε τον Ηρακλή εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην ραδιοφωνική εκπομπή του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM για την ψηφοφορία στη Λίγκα σχετικά με την αφαίρεση τριών βαθμών, που έριξε κατηγορία τον Ηρακλή: «Ψήφισαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας για το αν θα αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ηρακλή; Ψήφισαν οι ομάδες ποια ομάδα θα πέσει; Αυτό έγινε με ψηφοφορία; Ψηφίζουν αν θα αφαιρεθούν ή όχι τρεις βαθμοί οι ομάδες; Συγγνώμη, κανονισμός υπάρχει; Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό. Για το ποιος θα πέσει θα ψηφίζουν, δηλαδή, οι ομάδες; Το αν θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, ψηφίζω εγώ και εσύ δηλαδή; Δεν υπάρχει καθαρός κανονισμός για να το βάζουμε σε ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι γκρίζο. Είναι δυνατόν; Αλλιώς ο κανονισμός θα έλεγε έχεις αυτό και αυτό ή δεν έχεις αυτό. Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο και τραγικό. Όταν υπάρχουν κανονισμοί δεν χρειάζεται καμία ψηφοφορία. Είναι απίστευτο.
Ο κανονισμός πρέπει να κρίνει ποια ομάδα θα πέσει, όχι οι ομάδες. Θα το καταλάβουν και αυτοί ότι είναι αστείο. Θα πέσει ο Ηρακλής και του χρόνου δεν θα υπάρχει ο κανονισμός. Θα αλλάξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα