Παναγόπουλος: «Να βγει ο Παπαθανασάκης να μιλήσει, η υπόθεση βρωμάει»

Παναγόπουλος: «Να βγει ο Παπαθανασάκης να μιλήσει, η υπόθεση βρωμάει»

Gazzetta team
Παναγόπουλος: «Να βγει ο Παπαθανασάκης να μιλήσει, η υπόθεση βρωμάει»

bet365

Δεν ήξερε καν για την παραίτηση του Ηρακλή από την διαδικασία της έφεσης για την αδειοδότηση ο δικηγόρος του «γηραιού» Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τον Παπαθανασκάκη να μιλήσει τονίζοντας πως η υπόθεση βρωμάει.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm» ανέφερε τα εξής:

Αρχικά είπε: «Αρχικά εγώ δεν γνώριζα για καμία παραίτηση, ούτε έχω υπογράψει τίποτα γι αυτήν. Έχω υπογράψει μόνο το δικόγραφο της έφεσης. Έχω το πρωτότυπο στα χέρια μου υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από εμένα και τον κύριο Παπαθανασάκη στις 4 η ώρα ακριβώς την ημέρα που έληγε η προθεσμία μαζί με το παράβολο των 3.500 ευρώ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ξαφνικά μαθαίνω ενώ ήμουν στο Υπουργείο και είχα άλλες δουλειές και ήρθε κεραυνός εν αιθρία γιατί ο κ. Παπαθανασάκης έχει εξαφανιστεί εδώ και τόσες μέρες και δεν είχε καμία επαφή μαζί μου. Δεν με ενημέρωσε για τίποτα ακόμα. Ξαφνικά έμαθα για την παραίτηση της υπόθεσης και είπα στο συνεργάτη του ότι εγώ πλέον διαχωρίζω τη θέση μου από τον κ. Παπαθανασάκη. Μαθαίνω και για άλλα πράγματα τα οποία κάποια στιγμή θα αποδείξω και θα δουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση που βρωμάει.

Έχουν ακουστεί πολλά πράγματα και κατά εμού και κατά του κυρίου Μαλάτου ότι δεν κάναμε νομική υποστήριξη, εδώ υποκρύπτεται συμπαιγνία ολόκληρη, εκτός αν ο κ. Παπαθανασάκης μου διαψεύσει αυτά που μου είπε προ ολίγου. Με πήρε τηλέφωνο πριν μια ώρα ο κ. Παπαθανασάκης και μου λέει κοίταξε να δεις, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, χθες το βράδυ με στριμώξανε στη Σουπερλίγκα, μου είπαν ότι είσαι καταδικασμένος. Του απάντησα πως ακόμα και καταδικασμένος να είσαι γιατί δεν έρχεσαι σε μένα να μου πεις τι γίνεται αφού μου έχεις υπογράψει λευκό πληρεξούσιο. Έχω αποκλειστικό πληρεξούσιο για να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια όχι μόνο για την αδειοδότηση αλλά και για να σώσω τον Ηρακλή από όλες τις κατηγορίες.

Δυστυχώς όμως εξαφανίζεται και αποφασίζει μόνος του να αποσυρθεί χωρίς κανένα δικηγόρο, χωρίς τίποτα. Αίολη τελείωσε αυτή η παραίτηση καθώς δεν έχουμε καν πρακτικό. Είχαμε κάποια συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη για να έχουμε πρακτικό που εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Παπαθανασάκης ή μόνος του αποφάσισε; Ας αφήσουμε τον κ. Κούγια να γελάει όταν ακούει εμένα και τον κ. Μαλάτο. Σήμερα όμως γελάνε άλλοι στο Υπουργείο γιατί κατέπεσε η εγγυητική της Λάρισας. Να μάθει να πληρώνει και μετά να ζητάει χρήματα.

Χθες έλεγε στις εφημερίδες ότι ο κ. Παπαθανασάκης δεν προτίμησε να με πληρώσει για να έχει εμένα και έβαλε τον Παναγόπουλο που ήταν δωρεάν. Κανένας Παναγόπουλος δεν δουλεύει δωρεάν και να μας πει ο κ. Κούγιας τι λεφτά ζητούσε από τον Παπαθανασάκη για να διώξει τον Παναγόπουλο να δούμε τι κρύβεται από πίσω. Θυμίζω και την υπόθεση Βάλνερ που εξοντώθηκα για να μην δικαιωθεί η Καλαμαριά».

Για το αν σε όλη αυτή τη συμπαιγνία κατά του Ηρακλή ενδεχομένως συμμετέχει και ο κ. Παπαθανασάκης: «Αυτό θα μου το εξηγήσει και ο ίδιος. Του είπα πως έχει την ευκαιρία να βγει δημόσια και να αποκαταστήσει τα πάντα. Εγώ δεν συμμετείχα ανοσιούργημα και του δήλωσα πως καμία σχέση δεν έχω από δω και πέρα με την υπόθεση εκτός και με δηλώσεις του αποδείξει γιατί έκανε την ενέργεια αυτή, με ποια κριτήρια και ποιος τον συμβούλευσε και τι του είπαν στη Σουπερλίγκα. Να τα δούμε όλα αυτά και εφόσον με πείσει και πείσει και τον κόσμο και τους ανθρώπους του Ηρακλή».

Για το αν ο Παπαθανασάκης αποδέχθηκε την ήττα: «Αν εκβιάστηκε ο Παπαθανασάκης να βγει να τα πει. Να πει τα γεγονότα για να μην λέμε τα παρασκήνια. Αυτά είναι αφύσικα πράγματα. Η έφεση αυτή τίναζε το σύστημα στον αέρα.

Ο Παπαθανασάκης είτε εκβιάστηκε είτε πιέστηκε με κάποιο τρόπο να βγει από την υπόθεση. Έτσι είχε γίνει και με την Καλαμαριά και έκανε πίσω. Αν ο Παπαθανασάκης θέλει να έχει 30 δικηγόρους ας έχει εγώ δεν είμαι Κούγιας να θέλω αποκλειστικότητες. Αν καταλάβω κάποια στιγμή ότι θίγεται η υπόληψή μου θα παραιτηθώ από την υπόθεση. Κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά, τους είπα θα σας σώσω και εγγυώμαι ότι θα κάνω τις ενέργειες που πρέπει. Την Δευτέρα θα έχετε και την έφεση και θα δείτε το περιεχόμενο και θα δείτε και τι ανατρέπει».

Για το αν η έφεση είχε όλα τα στοιχεία για να πάρει άδεια ο Ηρακλής: «Δεν υπήρχαν μόνο αυτά για να πάρει άδεια, αλλά ανέτρεπε όλη την αδειοδότηση και το σύστημα που είναι ακόμη χειρότερο».

Για το αν αυτή ενέργεια του Παπαθανασάκη είναι ύποπτη: «Δεν ξέρω η Σουπερλίγκα και η ΕΠΟ τι ρόλο έπαιξαν. Θα αποκαλυφθούν όλοι ας βγει να μιλήσει ο Παπαθανασάκης. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να ξέρω τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να ξέρω ενώ το έμαθα εκ των υστέρων και έπεσα από τα σύννεφα.

Τα έχω ξαναδεί όμως τα έργα και δεν εκπλήσσομαι. Από εκεί και πέρα θα αποκαλυφθούν και οι ηθικοί αυτουργοί και οι εκβιαστές και όσοι είναι από πίσω και ανάγκασαν τον κ. Παπαθανασάκη να παραιτηθεί από την υπόθεση. Ρίχνω το μπαλάκι στον Παπαθανασάκη να βγει να πει την αλήθεια».

Για το αν υπάρχει κάποιο νέο για τους δευτεραθλητές της τρίτης κατηγορίας: «Είναι ανοιχτό το θέμα και το διεκδικούμε όλοι δυναμικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα