Πάρι: «Άμεσα η απόφαση της Ίντερ για Ρανόκια» (vids)

Πάρι: «Άμεσα η απόφαση της Ίντερ για Ρανόκια» (vids)

bet365

Ο Φαούστο Πάρι, ένας εκ των μάνατζερ του Αντρέα Ρανόκια, επισημαίνει στο Gazzetta.gr πως η Ίντερ αποφασίζει άμεσα για τον Ιταλό άσο, που συνδέεται με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στο Gazzetta ο Πάρι υπογράμμισε πως «την δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι με σιγουριά. Ούτε να προδικάσω κάτι αλλά ούτε και να... προλάβω τις επόμενες εξελίξεις για τον Αντρέα».

Στην συνέχεια μας επισήμανε ότι «εμείς θα έχουμε σαφή εικόνα για το μέλλον του μετά την συνάντηση που θα γίνει άμεσα με την Ίντερ. Ο Αντρέα ανήκει εκεί. Θα υπάρξει πολύ σύντομα μία κουβέντα με τον σύλλογο και θα ληφθεί απόφαση για την επόμενη χρονιά. Εφόσον βρεθεί οριστικά εκτός των πλάνων της ομάδας τότε θα κοιτάξουμε τις όποιες επόμενες επιλογές». Ο Φαούστο Πάρι από την πλευρά του απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού καθώς και των αγγλικών ομάδων που αναφέρονται.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα