Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε. Η δικαιοσύνη τι θα κάνει;

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε. Η δικαιοσύνη τι θα κάνει;

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε. Η δικαιοσύνη τι θα κάνει;

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις ενέργειες του Παναθηναϊκού, που οδήγησαν στην σύλληψη αυτού, που πέταξε την μπύρα στον Ιβτς, συγκρίνει την ακριβώς αντίθετη στάση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και τονίζει ότι αν υπάρχει δικαιοσύνη θα πρέπει το «τριφύλλι» να επιβραβευτεί για την ενέργειά του και όχι να... κυνηγηθεί με λύσσα!

Τόσο καιρό ακούμε σωστά από πολλούς, ότι οι ομάδες δεν κάνουν τίποτα για την καταπολέμηση της βίας , δεν διώχνουν από τα γήπεδα αυτούς, που δημιουργούν προβλήματα, αυτούς που κάνουν τις φασαρίες και αυτούς που ρίχνουν τα αντικείμενα. Ηρθε , λοιπόν, ο Παναθηναϊκός και έγινε η πρώτη ομάδα, που έκανε αυτό, που ζητάνε οι περισσότεροι. Με δική του πρωτοβουλία συνελήφθη αυτός, που πέταξε το κουτάκι της μπύρας στον Ιβιτς με τα γνωστά επακόλουθα. Από την ίδια στιγμή, που έγινε το περιστατικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν πει , ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, να τον βρουν. Τον βρήκαν με την βοήθεια της αστυνομίας και εκτός από την αγωγή, που θα του κάνουν για διαφυγόντα κέρδη , θα του απαγορεύσουν την είσοδο δια παντός στο γήπεδο.

Αν αυτό, που έκανε ο Παναθηναϊκός το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, ίσως δούμε φως στο τούνελ. Εγώ, όμως, βλέπω τον Παναθηναϊκό μοναχικό σε αυτό τον δρόμο . Κανένας στον Ολυμπιακό δεν ασχολήθηκε για παράδειγμα με αυτόν, που πέταξε τον καφέ στον Αναστασίου στο ματς με τον Παναθηναϊκό πριν τρία χρόνια. Ούτε καν τον έψαξαν να τον βρουν. Στον ΠΑΟΚ , όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν να βρουν αυτόν, που πέταξε την κροτίδα στον Βιγιαφάνιες, αλλά επίσημα στέλεχός τους (ο Κωνσταντινίδης) υποστήριξε , ότι δεν έπεσε κροτίδα στον Βιγιαφάνιες. Στον ΠΑΟΚ επίσης, όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν να βρουν αυτούς, που με μαχαίρια έπαιζαν ξύλο με οπαδούς της ΑΕΚ πριν τον τελικό, αλλά βγήκαν και έδωσαν συγχαρητήρια στον ….υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα, που έμπρακτα πέταξε έξω δια παντός από το γήπεδο και βοήθησε την Αστυνομία να συλλάβει αυτόν, που πέταξε την μπύρα, αλλά είναι και η μόνη ομάδα, που μέχρι τώρα έχει δεχθεί τις αυστηρότερες ποινές. Και ρωτάω εγώ. Είναι δυνατόν η δικαιοσύνη να μην λαμβάνει υπόψη της το γεγονός, ότι κάποια ομάδα, κάνει τα πάντα για να διώξει τους ταραξίες από τα γήπεδα και να την αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο , ίσως και πιο αυστηρά και χωρίς κανένα ελαφρυντικό σε σχέση με άλλες ομάδες, που με τις ανακοινώσεις τους , τις πράξεις τους και τις δηλώσεις τους επικροτούν την βία; Δεν σωνόμαστε με τίποτα σε αυτή την χώρα…..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.