Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε. Η δικαιοσύνη τι θα κάνει;

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε. Η δικαιοσύνη τι θα κάνει;

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε. Η δικαιοσύνη τι θα κάνει;

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις ενέργειες του Παναθηναϊκού, που οδήγησαν στην σύλληψη αυτού, που πέταξε την μπύρα στον Ιβτς, συγκρίνει την ακριβώς αντίθετη στάση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και τονίζει ότι αν υπάρχει δικαιοσύνη θα πρέπει το «τριφύλλι» να επιβραβευτεί για την ενέργειά του και όχι να... κυνηγηθεί με λύσσα!

Τόσο καιρό ακούμε σωστά από πολλούς, ότι οι ομάδες δεν κάνουν τίποτα για την καταπολέμηση της βίας , δεν διώχνουν από τα γήπεδα αυτούς, που δημιουργούν προβλήματα, αυτούς που κάνουν τις φασαρίες και αυτούς που ρίχνουν τα αντικείμενα. Ηρθε , λοιπόν, ο Παναθηναϊκός και έγινε η πρώτη ομάδα, που έκανε αυτό, που ζητάνε οι περισσότεροι. Με δική του πρωτοβουλία συνελήφθη αυτός, που πέταξε το κουτάκι της μπύρας στον Ιβιτς με τα γνωστά επακόλουθα. Από την ίδια στιγμή, που έγινε το περιστατικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν πει , ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, να τον βρουν. Τον βρήκαν με την βοήθεια της αστυνομίας και εκτός από την αγωγή, που θα του κάνουν για διαφυγόντα κέρδη , θα του απαγορεύσουν την είσοδο δια παντός στο γήπεδο.

Αν αυτό, που έκανε ο Παναθηναϊκός το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, ίσως δούμε φως στο τούνελ. Εγώ, όμως, βλέπω τον Παναθηναϊκό μοναχικό σε αυτό τον δρόμο . Κανένας στον Ολυμπιακό δεν ασχολήθηκε για παράδειγμα με αυτόν, που πέταξε τον καφέ στον Αναστασίου στο ματς με τον Παναθηναϊκό πριν τρία χρόνια. Ούτε καν τον έψαξαν να τον βρουν. Στον ΠΑΟΚ , όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν να βρουν αυτόν, που πέταξε την κροτίδα στον Βιγιαφάνιες, αλλά επίσημα στέλεχός τους (ο Κωνσταντινίδης) υποστήριξε , ότι δεν έπεσε κροτίδα στον Βιγιαφάνιες. Στον ΠΑΟΚ επίσης, όχι μόνο δεν ασχολήθηκαν να βρουν αυτούς, που με μαχαίρια έπαιζαν ξύλο με οπαδούς της ΑΕΚ πριν τον τελικό, αλλά βγήκαν και έδωσαν συγχαρητήρια στον ….υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα, που έμπρακτα πέταξε έξω δια παντός από το γήπεδο και βοήθησε την Αστυνομία να συλλάβει αυτόν, που πέταξε την μπύρα, αλλά είναι και η μόνη ομάδα, που μέχρι τώρα έχει δεχθεί τις αυστηρότερες ποινές. Και ρωτάω εγώ. Είναι δυνατόν η δικαιοσύνη να μην λαμβάνει υπόψη της το γεγονός, ότι κάποια ομάδα, κάνει τα πάντα για να διώξει τους ταραξίες από τα γήπεδα και να την αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο , ίσως και πιο αυστηρά  και χωρίς κανένα ελαφρυντικό σε σχέση με άλλες ομάδες, που με τις ανακοινώσεις τους , τις πράξεις τους και τις δηλώσεις τους επικροτούν την βία; Δεν σωνόμαστε με τίποτα σε αυτή την χώρα…..

Best of internet