«Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο»

«Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο»

Gazzetta team
«Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο»

bet365

Ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ, εμφανίστηκε ο Χρήστος Αγροδήμος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο 22χρονος μέσος, που συμφώνησε για τρία χρόνια με τους βυσσινί, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έδειξε ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας για την απόκτησή του, προσθέτοντας πως για πρώτη φορά στην καριέρα του θα συνεργαστεί με ξένο προπονητή.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για τον τρόπο προσέγγισης από τον Αλέξη Κούγια: «Ο ίδιος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα από την πρώτη στιγμή. Με έχει δει από τα φιλικά, αλλά όπως είχα ενημερωθεί ερχόταν κι έβλεπε τακτικά την ομάδα στην Φιλιππούπολη. Εγώ ήθελα να έρθω πολύ. Ποιος Λαρισαίος άραγε δεν θα ήθελε να έρθει στην ομάδα της Λάρισας; Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο».

Για την ποδοσφαιρική του πορεία: «Ξεκίνησα από τα παιδικά τμήματα της Γιάννουλης και στη συνέχεια πήγα στις Ακαδημίες της ΑΕΛ. Αγωνίστηκα και στην U17 όπως και στην U19. Μετά έφυγα δανεικός στον Τύρναβο όπου και ανεβήκαμε στη Football League, στη συνέχεια επέστρεψα στην ΑΕΛ όπου πανηγυρίσαμε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική. Έπειτα έμεινα ελεύθερος και πριν βρεθώ στον Απόλλωνα το καλοκαίρι, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Είμαι τυχερός που έχω ήδη στο βιογραφικό μου τρεις ανόδους».

Για τη χρονιά στον Απόλλωνα Λάρισας: «Και στα δύσκολα που η ομάδα πήγε να λυγίσει, ήμασταν όλοι μαζί. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλά βγάλαμε ποδοσφαιρικό θράσος. Ο Τάσος Κυριάκος μαζί με τον Βαγγέλη Αγγελή με βοήθησαν να πάω στον Απόλλωνα. Υπήρχε καλό κλίμα. Ήμασταν 25 διαφορετικοί χαρακτήρες και γίναμε ένα. Από την αρχή ο στόχος ήταν να βγούμε στη Football League. Δεν είχαμε κανένα παράπονο από τη διοίκηση και ο κόουτς έβγαλε τον πρωταθλητισμό από μέσα μας. Με όλα τα παιδιά κάναμε και παρέα εκτός γηπέδου».

Αν έχει συνεργαστεί ξανά με ξένο προπονητή: «Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με ξένο προπονητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα