Ξανά... ντέρμπι με Ολυμπιακό / ΠΑΟΚ στα δικαστήρια!

Ξανά... ντέρμπι με Ολυμπιακό / ΠΑΟΚ στα δικαστήρια!

bet365

ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακού και στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου την προσεχή Τρίτη θα συζητηθεί η προσφυγή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για μπλοκάρισμα της μερικής επικύρωσης της βαθμολογίας. Επί τάπητος και η έφεση για Μπεργκ.
Κατά την προσεχή του συνεδρίαση, την Τρίτη 30/5/2017 και ώρα 15:30, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου θα ασχοληθεί με τις παρακάτω προσφυγές:
- Προσφυγή του Μάρκους Μπέργκ (Markus Berg) επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
- Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.
- Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέρ επικυρώσεως και διατηρήσεως της από 08/5/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα