Η επόμενη... μέρα για τον Ηρακλή

Η επόμενη... μέρα για τον Ηρακλή

Η επόμενη... μέρα για τον Ηρακλή

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής απέσυρε το αίτημά της για την έφεση, ωστόσο ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις για το Διαιτητικό Δικαστήριο για να προσβάλει την απόφαση της Λίγκας.

Είναι σαφώς πολύ δύσκολες οι ώρες για τον Ηρακλή. Μία ομάδα που σώθηκε αγωνιστικά από την υπερπροσπάθεια των παικτών και του τεχνικού της τιμ να οδεύει στην Football League με βάση τα όσα έχουμε ως δεδομένα έως τώρα.

Στην ΠΑΕ πάντως όπως προκύπτει από πληροφόρηση από την Θεσσαλονίκη θα κάνουν ακόμα δύο κινήσεις στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Πρώτον θα επιχειρήσουν να προσβάλλουν την απόφαση της Λίγκας που τους ρίχνει κατηγορία και κρατάει τον Λεβαδειακό με βάση τις αιτιάσεις και τα υπομνήματά τους ότι η Super League είναι αναρμόδια για μία τέτοια απόφαση. Εάν δικαιωθούν τότε θα προσπαθήσουν να προσβάλλουν στο ίδιο όργανο και την απόφαση περί μη αδειοδότησης, εφόσον μπορεί να σταθεί και αυτό νομικά.

Βέβαια από την στιγμή που ο Ηρακλής απέσυρε την αίτηση της έφεσής του κανείς δεν μπορεί να είναι 100% βέβαιος για τις επόμενες ενέργειές του. Εφόσον πάντως και μετά από όλες αυτές τις κινήσεις οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός του στην Football League τότε βέβαια και εκεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα με την παρούσα διοίκηση. Και αυτό διότι μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Β' Εθνικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα