Ο Ζαμπαλέτα συγκινείται με τον μικρό που κλαίει για τη μεταγραφή του! (vid)

Ο Ζαμπαλέτα συγκινείται με τον μικρό που κλαίει για τη μεταγραφή του! (vid)

Ο Ζαμπαλέτα συγκινείται με τον μικρό που κλαίει για τη μεταγραφή του! (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτιαξε ένα βίντεο με αφορμή την αποχώρηση του Πάμπλο Ζαμπαλέτα και ένας μικρός θαυμαστής του Αργεντινού, θυμίζει σε όλους τι είναι το ποδόσφαιρο και την επίδραση που έχει στον κόσμο...

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την απόκτηση του Αργεντινού μπακ για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον 32χρονο αμυντικό ν' αποχωρεί από τους «πολίτες» και να βρίσκει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του στο Λονδίνο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των «σφυριών», η Μάντσεστερ Σίτι δημοσιοποίησε το βίντεο με τον ιδιαίτερο αποχαιρετισμό της προς τον ποδοσφαιριστή, αλλά και το δικό του «αντίο» σε ορισμένους πιστούς οπαδούς της ομάδας.

Η σχέση του με έναν πιτσιρικά, τον οποίο γνώρισε μερικά χρόνια νωρίτερα, στο νοσοκομείο, προκάλεσε συγκίνηση...

Ο μικρός έκλαψε όταν άρχισε να μιλάει για τον αγαπημένο του, Πάμπλο Ζαμπαλέτα και ο Αργεντινός βούρκωσε...

Υπάρχουν και κάτι τέτοιες στιγμές και τέτοια ποδοσφαιρικά κλαμπ που υπενθυμίζουν τι ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο, πόσο όμορφη μπορεί να είναι η σχέση με τους οπαδούς και πως ακριβώς βλέπουν τα μικρά παιδιά τα ινδάλματά τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα