Δημάτος: «Η αλήθεια στο τέλος κερδίζει» (pic)

Δημάτος: «Η αλήθεια στο τέλος κερδίζει» (pic)

Gazzetta team
Δημάτος: «Η αλήθεια στο τέλος κερδίζει» (pic)

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, πήρε θέση για την δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ επικρίνοντας τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι τα λεγόμενα του Ισπανού τεχνικού «άναψαν φωτιές».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Το να θεωρείται και να υποστηρίζεται πρωτοσέλιδα ότι «ανάβει φωτιές» μία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δήλωση προπονητή, σχετικά με την οποία ο ίδιος -ταυτόχρονα σχεδόν με την δημοσιοποίησή της- έσπευσε με ξεκάθαρο τρόπο και απόλυτη ειλικρίνεια να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει δηλώσει, εκτιμώ ότι παραβιάζει τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Δεν είμαι όμως εγώ ο αρμόδιος για να το κρίνω. Αλλοι είναι.
Εμένα μου αρκεί ότι η αξιοπιστία του προπονητή της ΑΕΚ κρίθηκε κατά τρόπο ΑΠΟΛΥΤΟ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ μερικές ώρες αργότερα από την αποκάλυψη του ηχητικού αποσπάσματος της συνέντευξής του στην ισπανική MARCA.
Οι δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, ακόμα και η πιο σκληρή κριτική, είναι απόλυτα σεβαστές σύμφωνα τουλάχιστον με τη δική μου φιλοσοφία και τον τρόπο με τον οποίο ασκώ τα καθήκοντά μου, όποιο κόστος και αν έχει αυτό.
Η αλήθεια, όσο κι αν αρχικά μπορεί να αμφισβητηθεί, στο τέλος πάντα κερδίζει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα