Τελειώνει του Μπερνάρντο Σίλβα στη Σίτι!

Τελειώνει του Μπερνάρντο Σίλβα στη Σίτι!

bet365

Στο Μάντσεστερ βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σίτι, έναντι 60 εκατ.λιρών!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς, αν επιτευχθούν τουλάχιστον 4 γκολ (21+).

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, στέφθηκε Πρωταθλητής Γαλλίας με τη φανέλα της Μονακό τη φετινή αγωνιστική περίοδο και εξαργυρώνει το ρόλο που είχε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι Μονεγάσκοι, μετακομίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η υπόθεση της μετακίνησης του διεθνή Πορτογάλου στους «πολίτες» δείχνει ουσιαστικά τελειωμένη από τη στιγμή που γίνεται λόγος για deal 60 εκατ.λιρών ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες και ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και να τελειώσει τη μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα