Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός κατά της προσφυγής του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός κατά της προσφυγής του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρέμβει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της προσφυγής του ΠΑΟΚ για την επικύρωση της βαθμολογίας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είναι γνωστό, ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στο στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης για την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι ακόμη υπάρχει εκκρεμότητα στην απόφαση για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ελπίζει σε αφαίρεση έξι βαθμών, κάτι που με τα τωρινά δεδομένα δεν είναι δυνατόν να συμβεί λόγω της επικύρωσης της βαθμολογίας.

Όμως, οι «ερυθρόλευκοι», δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια και αναμένεται να κάνουν παρέμβαση κατά της προσφυγής του ΠΑΟΚ (εκδίκαση που έχει οριστεί για τις 30/5).

Πάντως, μέχρι τότε αναμένεται να έχει βγει η απόφαση για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς και να μην υπάρξει τιμωρία, άρα θα είναι ανώφελο και οτιδήποτε άλλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα