Απόλλων Σμύρνης: «Θα ενισχυθούμε με παίκτες που έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε»

Απόλλων Σμύρνης: «Θα ενισχυθούμε με παίκτες που έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε»

bet365

Τη στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τον Απόλλωνα να ψάχνει να κλείσει «δυνατά» ονόματα όπως αυτά των Τσόρι και Μανιάτη, η ΠΑΕ τονίζει ότι θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο με περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να ανταποκριθεί.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς (21+).

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι στη Super League εδώ και μερικές μέρες κι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Μετά την ανανέωση των συμβολαίων των Αλμπάνη-Κονέ, ήρθε η ανακοίνωση του Κώστα Μενδρινού, ενώ έχει γίνει ενίσχυση και στο οργανωτικό κομμάτι με τον Γιώργο Κασναφέρη να αναλαμβάνει χρέη εκτελεστικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα, ο Άκης Μάντζιος μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα έρθουν για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Δύο ονόματα που παίζουν και επί της ουσίας διαψεύδονται από την ΠΑΕ είναι αυτά των Τσόρι και Μανιάτη. Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό πρόκειται για δύο περιπτώσεις που έχουν συγκεκριμένες δυσκολίες ακόμη και να ισχύουν.

Ο Αργεντινός «μαέστρος» θέλει να μείνει στην Αθήνα ακόμη κι αν δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό αλλά το κασέ του είναι πολύ... αλμυρό, ενώ ο Μανιάτης δεν υπάρχει περίπτωση να βιαστεί να αποφασίσει για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ο διεθνής μέσος έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στο εξωτερικό, οπότε αυτή είναι κι η προτεραιότητά του.

Από εκεί και πέρα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με επίσημη τοποθέτησή της ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί για παίκτες που έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι η ομάδα μας πρόκειται να ενισχυθεί στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου με ποδοσφαιριστές που έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε κι αυτοί είναι ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι.

Από την περασμένη Κυριακή, οπότε η ομάδα μας εξασφάλισε μαθηματικά την επιστροφή της στη Super League, έχουμε διαβάσει δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών με τους οποίους «έχουμε συμφωνήσει» και τους οποίους «έχουμε αποκτήσει».

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν είναι δυνατόν να μπει στο παιχνίδι των διαψεύσεων για κάθε όνομα. Ούτε είναι διατεθειμένη να μπει στο μεταγραφικό παζάρι μέσω δημοσιευμάτων που ενίοτε εξυπηρετούν σκοπούς άλλων και σίγουρα όχι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα