Άγνοια ΑΕΚ για Γιόχανσον και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Άγνοια ΑΕΚ για Γιόχανσον και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Gazzetta team
Άγνοια ΑΕΚ για Γιόχανσον και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

bet365

Στην ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν ότι όχι μόνο δεν έχουν δεχτεί κάποια πρόταση για τον Γιόχανσον, αλλά ότι γίνεται κουβέντα μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Τα μεταγραφικά σενάρια ξεκίνησαν όσον αφορά ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κι ένα από αυτά είναι του Γιάκομπ Γιόχανσον Το συμβόλαιο του Σουηδού μέσου της Ένωσης λήγει το καλοκαίρι του 2018, με την ΑΕΚ να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει δημοσιεύματα να αναφέρονται στο μέλλον του 27χρονου μέσου με τα κροατικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ για πιθανή του μεταγραφή στην κροατική ομάδα αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένα ποσά που μπορεί να κοστίσει η μεταγραφή του.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια της από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κάτι που σημαίνει προφανώς πως δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τους δευτεραθλητές Κροατίας. Μάλιστα, αυτό που είναι γνωστό και δεδομένο στην υπόθεση του Σουηδού μέσου, είναι η πρόθεση της Ένωσης για ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιόχανσον και ήδη έχει γίνει και κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στον Τύπο της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα