Το... χαβά τους οι Τούρκοι με το Μάτος!

Το... χαβά τους οι Τούρκοι με το Μάτος!

Το... χαβά τους οι Τούρκοι με το Μάτος!

bet365

Οι Τούρκοι επιμένουν να προβάλλουν ως βασικό μεταγραφικό στόχο της Γαλατάσαραϊ το Λέο Μάτος την ίδια ώρα που στην Τούμπα δηλώνουν εδώ και πολλές μέρες άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς (21+).

Νέο σημερινό δημοσίευμα στην Τουρκία επιμένει και υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποτελεί το Νο1 στόχο της Γαλατά για τη θέση του δεξιού μπακ, όπου υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ και ο Τούντορ ψάχνει για καλές επιλογές.

Μια από τις επιλογές είναι ο Λέο Μάτος παρότι στη Μικράς Ασίας δεν έχει φτάσει η παραμικρή πρόταση, ενώ η αφερεγγυότητα των Τούρκων στη μεταγραφή του Ροντρίγκες μάλλον πρέπει να κάνει αρκετά διστακτικούς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αντλώντας πληροφορίες από ελληνικά ΜΜΕ, όπως συμβαίνει ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου, η εφημερίδα «fotomac» και η ιστοσελίδα «haberler.com», αναφέρουν σήμερα ότι ο Μάτος είναι βασική επιλογή, θεωρώντας λίγα τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν για την απόκτηση του!

«Έχει πετύχει 8 γκολ φέτος παρότι είναι αμυντικός και ο 31χρονος Βραζιλιάνος λόγω του χαμηλού κόστους είναι ένα κατάλληλο όνομα για τη λίστα της Γαλατασαράι. Επίσης, οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι είναι καλές λόγω της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες με τον Λέο Μάτος να κοστίζει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα