Ο Κάμπος «πήρε κεφάλι» στη ψηφοφορία του MVP

Ο Κάμπος «πήρε κεφάλι» στη ψηφοφορία του MVP

Gazzetta team
Ο Κάμπος «πήρε κεφάλι» στη ψηφοφορία του MVP

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος, αν και είναι πολύ νωρίς, προηγείται με μεγάλη διαφορά στην ετήσια ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του πολυτιμότερου της σεζόν 2016-17.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς, αν επιτευχθούν τουλάχιστον 4 γκολ (21+).

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός έχει ένα ποσοστό άνω του 43% και ακολουθεί ο Παναγιώτης Γλύκος με 17% και ο Λέο Μάτος με 12%.

Στο διαγωνισμό δεν συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές (Πρίγιοβιτς, Πέδρο Ενρίκε, Ουάρντα) που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Μία ακόμα μαραθώνια σεζόν φτάνει στο τέλος της. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, σε συνεργασία με το 11888, σας καλούν να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου για την αγωνιστική χρονιά που φτάνει στο τέλος της.

Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, γεμάτο έντονα συναισθήματα. Μία σεζόν ιστορική, καθώς ο Δικέφαλος κατάφερε να επιστρέψει στους τίτλους κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας, έφτασε μέχρι την φάση των 32 του Europa League, στην Super League απείχε μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή, ενώ η μοναδική εκκρεμότητα είναι πλέον η πρωτιά στα Play Offs και η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.

Οι πρωταγωνιστές ήταν πολλοί. Ενδεικτικό του γεμάτου ρόστερ του συλλόγου. Ήρθε η ώρα όμως να επιλέξουμε τον κορυφαίο όλων. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App παρέα με το 11888 διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του 11888 MVP της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος«.

Ο πρώτος που κατέκτησε τον εν λόγω ατομικό τίτλο ήταν ο Λίνο. Την σεζόν 2013-14, την τελευταία του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος άσος ήταν απολαυστικός, βοήθησε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και κέρδισε τις προτιμήσεις των φιλάθλων.

Την σκυτάλη πήρε ο Εργκούς Κάτσε, την σεζόν 2014-15. Σε μία αγωνιστική περίοδο, που από τον Γενάρη και μετά η ομάδα έπαθε… καθίζηση και έμεινε εκτός όλων των στόχων της, ο νεαρός άσος ήταν από τους λίγους που έπιασε καλή αγωνιστική απόδοση μέχρι το φινάλε και έλαβε την αναγνώριση του κοινού.

Πέρυσι τον διαδέχθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όντας ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου.

Ποιος θα είναι ο επόμενος; Ο λόγος περνάει σε εσάς. Ψηφίστε μέχρι και πριν την σέντρα του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (31.05) για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Super League, αυτόν που εσείς θεωρείτε ως τον 11888 MVP της σεζόν 2016-17».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα