Ενρίκε: «Μπορούμε τη νίκη με την ΑΕΚ»

Ενρίκε: «Μπορούμε τη νίκη με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ενρίκε: «Μπορούμε τη νίκη με την ΑΕΚ»

bet365

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Πέδρο Ενρίκε.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς (21+).

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε και εμείς. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αφού όπως είπα έχουμε και εμείς πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες να κάνουμε την αποκατάσταση που χρειάζεται και θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα και την ποιότητα ως ομάδα να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Είναι πολλά τα παιχνίδια που έχουμε δώσει με την ΑΕΚ και είναι κάτι ωραίο αυτό αφού είναι η πρώτη φορά που το βιώνω στην καριέρα μου να συμμετάσχω στη διαδικασία των πλέι οφ. Είναι καλό για τον κόσμο γιατί βλέπει ωραία παιχνίδια. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα