Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει Πάρντο

Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει Πάρντο

Gazzetta team
Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει Πάρντο

bet365

Οι τουρκικές... σειρήνες δεν έχουν πάψει να ηχούν για τον Φελίπε Πάρντο με τους γείτονές μας να έχουν ξανά διάθεση να... ρίξουν στο τραπέζι καλά χρήματα για εκείνον.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς, αν επιτευχθούν τουλάχιστον 4 γκολ (21+).

Ο διεθνής εξτρέμ όπως όλα δείχνουν γυρίζει στον Ολυμπιακό, ωστόσο στην Τουρκία το όνομά του εξακολουθεί να κάνει... κλικ και να έχει πέραση. Σαφώς πιο πολύ από Φορτούνη και Σεμπά και πέραν της Τραμπζονσπόρ ακόμα και για ομάδες όπως η Μπεσίκτας.

Βέβαια για να φύγει ο Φελίπε Πάρντο θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο πειραϊκός σύλλογος. Αυτό που διαρρέεται είναι πάντως πως υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Τουρκία που έχουν την πρόθεση να ρίξουν καλά χρήματα στο τραπέζι για το... χατήρι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα