Ο Μολέδο... έκλεψε ατάκα από τον Ρόκι Μπαλμπόα! (pic)

Ο Μολέδο... έκλεψε ατάκα από τον Ρόκι Μπαλμπόα! (pic)

Gazzetta team
Ο Μολέδο... έκλεψε ατάκα από τον Ρόκι Μπαλμπόα! (pic)

bet365

Ένα ρητό από την ταινία «Rocky» δανείστηκε ο Ροντρίγκο Μολέδο, θέλοντας να δείξει έτοιμος για τα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπρέι – Σλίγκο Ρόβερς, αν επιτευχθούν τουλάχιστον 4 γκολ (21+).

Με προστατευτική μάσκα θα αγωνιστεί στα τελευταία δύο παιχνίδια των πλέι οφ ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, υπέστη κάταγμα στη μύτη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, έδειξε έτοιμος για τις επόμενες δύο μάχες χρησιμοποιώντας κι όλας ένα ρητό από την ταινία «Rocky», σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά μπορεί να χτυπήσεις... έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να χτυπηθείς και πόσο μπορεί να αντέξεις και να προχωρείς μπροστά. Έτσι έρχεται η νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα