Λεμονής: Δουλεύει σαν να μην έφυγε ποτέ...

Λεμονής: Δουλεύει σαν να μην έφυγε ποτέ...

Λεμονής: Δουλεύει σαν να μην έφυγε ποτέ...

bet365

Ο Τάκης Λεμονής λειτουργεί λες και πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό την ώρα που ο Φρανσουά Μοντέστο παραμένει εκτός... κάδρου. Το status για Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και Φερνάντο Ιέρο.

Liga Endesa, Ανδόρρα – Ρεάλ Μαδρίτης, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Από περίπου τα μέσα Μαϊου το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για το κλίμα που είχε διαμορφωθεί για τον Μοντέστο και τους λόγους. Κυρίως για το... ναυάγιο με το θέμα Γκαρντ και μάλιστα 3 φορές! Τα πράγματα για τον Κορσικανό συνεχίζουν να μην είναι τόσο καλά και θετικά στην ομάδα, την ώρα που ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει πάρει πάνω του τις επαφές στην Ισπανία, έχει κερδίσει πόντους και προσπαθεί να φέρει προπονητή από την Ιβηρική ή και αλλού. Συν τοις άλλοις για τον Φρανσουά Μοντέστο δεν έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της τιμωρίας του με πολύμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Εξακολουθεί να είναι αρκετά πιθανό ο Κοβάσεβιτς να ενεργοποιηθεί πιο δυναμικά και ο Μοντέστο να περάσει σε δεύτερο ρόλο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Οι πιθανότητες υπέρ του Λεμονή όσο δεν βρίσκεται ή δεν κλείνει ή δεν είναι έστω κοντά στο να κλείσει άλλη περίπτωση τεχνικού παραμένουν αυξημένες. Είναι στο... γκρουπ των τεχνικών του plan B εξάλλου (Λουτσέσκου, Κρίστιανσεν, Τζούκιτς ή και Χάσι). Ήταν εξαρχής έτσι αλλά το πλάνο που είχαν κατά νου στο Λιμάνι ήταν προπονητής από το εξωτερικό. Ο ίδιος ο Τάκης Λεμονής πάντως λειτουργεί σαν να είναι να συνεχίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού και περιμένει τις τελικές αποφάσεις. Κατά τα άλλα σε σχέση με τα ονόματα από Ισπανία ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είναι μία περίπτωση που συνεχίζει να αρέσει πολύ αλλά στην Ισπανία έχει μεγάλη ζήτηση, η Αλαβές προσπαθεί να τον κρατήσει και ενώ έχει κρούσεις, προσφορές και ενδιαφέρον από το Νησί και ομάδες όπως η Γουότφορντ ή και η Κρίσταλ Πάλας. Ο Φερνάντο Ιέρο της Οβιέδο αποτελεί μία πρόταση - εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ και από κάποιες διερευνητικές κρούσεις έδειχνε θετικός, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο βέβαιος για το προπονητικό background του και εκείνος έδειχνε να θέλει να περιμένει κάτι από Ισπανία. Υπάρχει διαρροή για ενδιαφέρον από Γρανάδα και ίσως από Λας Πάλμας. Από χρονικής πλευράς οι τελικές εξελίξεις για το ζήτημα του προπονητή αναμένονται από το προσεχές Σαββατοκύριακο και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα