Υπόνοια Ρούνεϊ για αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ!

Υπόνοια Ρούνεϊ για αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ!

Υπόνοια Ρούνεϊ για αποχώρηση από τη Γιουνάιτεντ!

bet365

Για προτάσεις τις οποίες πρέπει να σκεφτεί σοβαρά με γνώμονα το ποδοσφαιρικό του μέλλον, το ρόλο που επιθυμεί να έχει σε μια ομάδα και φυσικά το καλό της οικογένειάς του, έκανε λόγο ο Γουέιν Ρούνεϊ!

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πέρασε με αλλαγή στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στη Στοκχόλμη, το βράδυ της Κυριακής, έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα προσεχή παιχνίδια με τις Σκωτία και Γαλλία και μίλησε πιο ανοιχτά από ποτέ για το μέλλον του σε συλλογικό επίπεδο!

«Έχω προτάσεις από την Αγγλία αλλά και από το εξωτερικό για να συνεχίσω την καριέρα μου και πρέπει να πάρω μια απόφαση... Τις επόμενες εβδομάδες θα σκεφτώ και θα μιλήσω με την οικογένειά μου για να κάνω την καλύτερη επιλογή.

Θα ενημερωθείτε για την απόφασή μου, η οποία είναι σημαντική για την ποδοσφαιρική μου καριέρα αυτή τη στιγμή» ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ που δείχνει έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα