Ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά ο ΠΑΟΚ

bet365

Μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ πλέον ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βόλφσμπουργκ – Μπράουνσβαϊγκ (21+).

Ακόμα πιο κοντά στον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής. Οι Θεσσαλονικείς κερδίζοντας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό της επικράτησης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στην Λεωφόρο έφτασαν τους 8 βαθμούς και περιμένουν να δουν την εξέλιξη του αγώνα με τους... πράσινους στην Λεωφόρο που διακόπηκε για να πάνε στους 11.

Αν φτάσουν στους 11, θα θέλουν είτε απλά μια νίκη στα επόμενα δύο ματς ή ακόμα καλύτερα μια ισοπαλία στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ για να κατακτήσει και τυπικά την πρωτιά. Η Ένωση από την άλλη για να μπορέσει να βγει πρώτη θα πρέπει να κάνει το δύο στα δύο με ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο... δικέφαλος αετός να χάσει και τα δύο ματς που του απομένουν με τους... κιτρινόμαυρους στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό στην Θεσσαλονίκη ή να χάσει στο ΟΑΚΑ και να έρθει ισόπαλο το ματς με τους «πράσινους» (τότε οι δύο ομάδες θα έχουν από 12 και η ΑΕΚ θα είναι πρώτη καθώς θα έχει κερδίσει δύο φορές).

Όσον αφορά την... μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που γίνεται ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, οι... πράσινοι μπορεί να έχουν έναν βαθμό διαφορά, αλλά αναμένεται η τιμωρία με αφαίρεση βαθμών για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οπότε σίγουρα τα επόμενα δύο ματς είναι σημαντικά και για τους δύο.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΠΑΟΚ 8 (2-1)*

ΑΕΚ 6 (2-2)

Παναθηναϊκός 5 (2-2)*

Πανιώνιος 4 (2-3)

*εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο που διακόπηκε

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (28/5)

18:15 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

20:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Η τελευταία (6η) αγωνιστική (31/5)

20:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

20:30 Πανιώνιος-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα