«Ναυαγεί» του Παπαδόπουλου στην Κέρκυρα (;)

«Ναυαγεί» του Παπαδόπουλου στην Κέρκυρα (;)

bet365

Δυσκολεύει, όπως φαίνεται, η περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου για την Κέρκυρα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Κρήτης πήρε την απόφαση να απορρίψει την πρόταση των «Φαιάκων». Επιβεβαιώνεται πως... δυσκολεύει και από το νησί, χωρίς να γίνεται λόγος για οριστική απάντηση.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βόλφσμπουργκ – Μπράουνσβαϊγκ (21+).

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση προπονητή στην Κέρκυρα, όπως και η παραμονή ή μη του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ. Βλέπετε αυτές οι δύο περιπτώσεις συνδέονται, καθώς εδώ και καιρό οι «Φαίακες» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Έλληνα τεχνικό (και μάλιστα προκύπτει πως τα πράγματα έχουν προχωρήσει για τα καλά...), ενώ οι Κρητικοί συνεχίζουν να επιθυμούν την παραμονή του.

Σύμφωνα όμως με βραδινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gentikoule.gr», ο νεαρός τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έχει γίνει από την ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ, αυτή η κίνηση... μεταφράζεται ως ξεκάθαρη επιθυμία του Παπαδόπουλου να συνεχίσει και του χρόνου στον ΟΦΗ προσπαθώντας να τον επαναφέρει στη μεγάλη κατηγορία.

Από το νησί της Κέρκυρας τώρα, κανείς δεν μιλά για οριστική (αρνητική) απάντηση. Όμως, δεν κρύβουν και τον προβληματισμό τους για το μέλλον της συγκεκριμένης υπόθεσης, την στιγμή που το Σαββατοκύριακο μιλούσαν για σίγουρη συνεργασία των δύο πλευρών. Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο προβληματισμός που υπάρχει στην ομάδα του Ιονίου οφείλεται στο γεγονός πως παρά το γεγονός πως οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο, ακόμα ο Παπαδόπουλος δεν έχει απαντήσει οριστικά (σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν στην Κέρκυρα). Όπως είναι λογικό λοιπόν, δεν αποκλείεται ακόμα και την Πέμπτη, η υπόθεση αυτή να κλείσει για τους «Φαίακες» που δεν μπορούν να περιμένουν και για πάντα τον Έλληνα τεχνικό.

Εναλλακτικές λύσεις δεδομένα υπάρχουν, ωστόσο και πάλι θα πρέπει να υπάρξει μια συζήτηση πριν η διοίκηση καταλήξει στον εκλεκτό, αν τελικά αυτός δεν είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα