Super League: Ο Ηρακλής την θεωρεί αναρμόδια για τον υποβιβασμό του

Gazzetta team
Super League: Ο Ηρακλής την θεωρεί αναρμόδια για τον υποβιβασμό του

bet365

Στην υπερασπιστική του γραμμή και σε υπομνήματά του προς την Super League για την παρέμβαση του Λεβαδειακού ο Ηρακλής την θεωρεί αναρμόδια να πάρει την απόφαση για τον υποβιβασμό του.
Στην υπερασπιστική του γραμμή και σε υπομνήματά του αναφέρει πως βάσει διατάξεων κανονισμών και καταστατικού ΕΠΟ το Δ.Σ. της Λίγκας δεν μπορεί να υποκαταστήσει τα αρμόδια Διαιτητικά όργανα επίλυσης ποδοσφαιρικών διαφορών. Αυτό που προκύπτει από τον Ηρακλή είναι πως η διαδικασία μέσω της οποίας ο Συνεταιρισμός οδηγείται στην αφαίρεση βαθμών από ΠΑΕ καθώς και ακολούθως στην επιστροφή τους δια της εκδόσεως διαπιστωτικής απόφασης περί απόδοσης, προϋποθέτει προηγούμενη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ η οποία προκύπτει επί καταγγελίας του (εκάστοτε) παίκτη και όχι αυτεπάγγελτα. Στον Ηρακλή θεωρούν αβάσιμη και αόριστη την καταγγελία και την αίτηση του Λεβαδειακού. Κατόπιν όλων αυτών ο Ηρακλής ζητάει ανάκληση απόφασης της Λίγκας και ως εκ τούτου να μείνει κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα