Λέτο: «Ίσως την Κυριακή παίξω τελευταία φορά στη Λεωφόρο»

Λέτο: «Ίσως την Κυριακή παίξω τελευταία φορά στη Λεωφόρο»

Gazzetta team
Λέτο: «Ίσως την Κυριακή παίξω τελευταία φορά στη Λεωφόρο»

bet365

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ίσως την Κυριακή αγωνιστεί για τελευταία φορά στη Λεωφόρο...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο ματς. Παλέψαμε και ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε και δεν είχε σημασία πως εγώ έβαλα το γκολ», ανέφερε αρχικά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση και σε εκείνο το σημείο κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς θα ήταν όλα διαφορετικά, αλλά είμαστε επαγγελματίες και προχωράμε».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τον Πανιώνιο και να τον περάσουμε και στη συνέχεια να δούμε την βαθμολογία».

Για το συμβόλαιό του: «Το μυαλό μου είναι να τελειώσουν οι αγώνες. Την Κυριακή έχουμε τον τελευταίο μας αγώνα στη Λεωφόρο. Όλοι ξέρουν αυτό που θέλω. Είμαι οικογενειάρχης και έχω κάποιες καταστάσεις που πρέπει να σκεφτώ. Δεν είχα ακόμα κάποια επαφή και αυτή να είναι η τελευταία μου εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό»

Για τον Σισέ: «Δεν ήξερα ότι ήταν εδώ ο Τζιμπρίλ. Έχουμε όμορφες αναμνήσεις και χαίρομαι που ήρθε και θα κοιτάξω να μιλήσω μαζί του».

Για την ανταλλαγή της φανέλας του με τον Πατίτο: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παλεύουμε, δίνουμε μάχες και στόχος είναι η νίκη. Στο τέλος όμως έτσι πρέπει να αντιδρούμε. Εγώ είμαι μαχητής εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά νομίζω ένας καλός άνθρωπος εκτός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα