Θ. Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργεί ακόμα και στο τάβλι»

Gazzetta team
Θ. Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργεί ακόμα και στο τάβλι»

bet365

O Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε και για το ποδόσφαιρο και για το μπάσκετ αλλά και για τον Ερασιτέχνη μιας και τα είπε και με τον Μπαλτάκο.

Εδωσε το παρών στην Λεωφόρο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρήκε στα επίσημα και τον Μπαλτάκο με τον οποίο τα είπαν για αρκετή ώρα και μετά το τέλος του αγώνα έκανε και δηλώσεις.

«Γενικώς σε όλα τα αθλήματα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και στον Ερασιτέχνη και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί... γωνία και πάλι θα βρει τον δρόμο του και θα μεγαλουργεί όπως στο παρελθόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί κάτι. Θέλω να ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση. Είμαστε Παναθηναϊκοί, αγαπάμε τον σύλλογο μας και θέλουμε πάντα να μεγαλουργεί», είπε αρχικά ενώ ερωτηθείς για το εάν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στο μπάσκετ απάντησε λέγοντας ότι

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Οπωσδήποτε και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Dum Spiro Spero. Εφόσον ζω και αναπνέω πρέπει να έχω ελπίδες. Εγώ θέλω να βλέπω τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργεί ακόμη και στο τάβλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα