Μπαντής: «Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον»

Gazzetta team
Μπαντής: «Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον»

bet365

Ο πορτιέρο του Πανιωνίου στάθηκε στην σημερινή παρουσία των Σταυρόπουλου και Βουκελάτου
«Υποχρεωμένοι» είναι όλοι στον Πανιώνιο να δίνουν,παρά τα προβλήματα, τον καλύτερό τους εαυτό, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαντής στην κάμερα της NOVA. «Δεν είναι εύκολο Κυριακή – Τετάρτη, συνεχόμενα παιχνίδια και ειδικά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπου όλοι οι παίκτες είναι φορτωμένοι με παιχνίδια και κούραση. Όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε και να κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ώστε να αγωνιζόμαστε σαν Πανιώνιος», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Ο Πανιώνιος πάντα παλεύει τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι ήμασταν καλοί και στο εκτός και στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς αυτό που μένει στο ποδόσφαιρο είναι η ουσία. Η ουσία είναι ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε τους πόντους που θέλαμε. Μένουν δύο παιχνίδια και θα δώσουμε τα πάντα για να μην τερματίσουμε τελευταίοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα». Για την φάση του γκολ σχολίασε πως «ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε μια παράλληλη σέντρα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο». Ο έμπειρος πορτιέρο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα πιτσιρίκια του Πανιωνίου που αγωνίστηκαν σήμερα. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σήμερα αγωνίστηκαν δύο παιδιά από την ακαδημία του Πανιωνίου, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος και ο Μάκης Βουκελάτος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και αυτές τις εικόνες πρέπει να κρατάμε. Τα παιδιά είναι το μέλλον. Αυτά πρέπει να προβάλουμε προς τα έξω και όχι επεισόδια. Δύο παιδιά από την Ακαδημία, 18 χρονών, αγωνίστηκαν σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Τα καταφέρανε και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Τη βία και τα επεισόδια πρέπει να τα απομονώσουμε. Δεν πρέπει καν να τα δείχνετε στους τηλεοπτικούς δέκτες».
Το ντεμπούτο του έκανε σήμερα ο Δημήτρης Σταυρόπουλος και ο νεαρός άσος του Πανιωνίου μίλησε για αυτό στην NOVA. «Ένιωσα φανταστικά με το που μπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Από μέσα μου είπα ότι θα τα δώσω όλα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο της ομάδας μου και με τη φανέλα που μεγάλωσα, μαγική εικόνα.
Υπήρχε άγχος, αλλά οι συμπαίκτες μου με βοηθήσανε. Είμαστε μια ομάδα και πιστεύω ότι ήταν πολύ μαγευτική η ατμόσφαιρα που υπήρχε», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Σίγουρα δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στα δύο ματς που μας απομένουν θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε. Κοιτάμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, τον σεβόμαστε. Είναι φυσιολογική η κούραση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα